Servicii si garantii
Consultanta
Echipa noastra de specialisti va ofera consultanta in alegerea bucatariei sau mobilierului casei in functie de nevoile dar mai ales gusturile dumneavoastra. Pentru ca bucataria este inima casei, unde conteaza atat aspectul cat si functionalitatea, trebuie acordam o atentie deosebita si sa stabilim impreuna toate detaliile. Dormitoarele, livingurile cat si celelalte camere ale casei necesita o atentie deosebita pentru a armoniza intreg mobilierul din casa si de aceea impreuna cu dumneavoastra vom stabili toate detaliile. Realizarea unui proiect adecvat necesita in primul rand un consultant cu experienta, care sa reuseasca sa imbine cerintele dumneavoastre cu nevoile estetice, cerintele de depozitare, dimensiunile spatiului, bugetul si functionalitatea spatiului.
Proiectare
Proiectantii nostri sunt pregatiti sa ofere solutii practice pentru a crea un spatiu armonios si functional in bucataria, livingul, dormitorul, dressingul, holul si baia casei dumneavoastra. Schita se face atunci cand se extrag cotele tehnice ale spatiului, sau daca va deplasati la showroomul nostru tot ce aveti de facut este sa aduceti o schita a spatiului cu dimensiunile incaperii, pozitionarea usilor, ferestrelor si a racordurilor la utilitati (daca este posibil). Pentru ca cerintele sa fie reflectate in customizarea finala a mobilierului, colaborarea cu dumneavoastra in faza de proiectare este foarte importanta.
Masuratori
Proiectantii nostri acorda o foarte mare atentie masuratorilor la fata locului pentru ca mobilierul de bucatarie trebuie sa se potriveasca la milimentru. Pentru a reusi sa va realizam proiectul mult visat folosim instrumente de inalta precizie care ne ajuta sa croim bucataria perfecta pentru spatiul si familia dumneavoastra.
Montaj
Echipa noastra de montaj lucreaza la un inalt nivel de profesionalism si nu ii va dezamagi nici pe cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra. Mobila pregatita pleaca din fabrica noastra gata asamblata iar montatorii nostri vor aseza corpurile pe pozitie, vor instala blatul si vor fixa aparatura in mobilier. Acest mod de lucru asigura o calitate si o precizie foarte mare in conditiile in care majoritatea comerciantilor propun livrarea mobilierului in piese separate si asamblarea acestuia direct la domiciliul clientului.
Certificat Garantie
Acest certificat oferă garanţie pentru toate părţile componente ale mobilierului, excepţie făcând componentele fabricate de către terţe părţi (electrocasnice, accesorii etc) care sunt garantate direct de către producătorii acestora. Acest certificat de garanţie nu se referă, nu modifică şi nu înlocuieşte garanţia componentelor realizate de aceşti producători.
Pentru toate piesele de mobilier se asigură garanţia pe o perioada de 2 ani, timp în care vom înlocui/repara piesa de mobilier pentru defecţiunile constatate.
Garanţia se aplică pentru:
- defecte de fabricaţie/ execuţie
- defecte ale materialelor
- vicii ascunse
- defectele de proiectare
- montajului necorespunzător efectuat de către executant
Această garanţie nu acoperă defectele apărute că urmare a altor cauze, cum ar fi:
- utilizarea defectuoasă a mobilierului:
- tăieturi
- zgârieturi
- depozitare/ aşezare pe suprafeţe cu diferenţe de nivel
- păstrarea sau utilizarea în umezeală sau igrasie
- păstrarea în medii cu rozătoare sau alţi dăunători.
- îngrijirea şi întreţinerea necorespunzătoare a mobilierului:
- curăţare cu substanţe şi materiale neadecvate,
- punerea în contact cu obiecte fierbinţi/ murdare
- expunerea directă în razele solare puternice sau lumină incandescentă puternică
- păstrarea umezelii pe suprafaţa mobilierului
- expunerea mobilierului la căldură excesivă
- modificări aduse mobilierului de terţe părţi, altele decât reprezentanţii Producătorului
- modificări apărute că urmare a trecerii timpului sau a utilizării normale a mobilierului
- factori externi exeptionali (inundaţii, incendii, cutremure etc)
- nu sunt considerate defecte de fabricaţie diferenţele de nuanţe sau de textură ale materialelor precum mdf-ul vopsit, mdf-ul furniruit etc.
De asemenea este inevitabil că nuanţele/ culorile pieselor înlocuite să nu difere de culoarea pieselor orginale. Însă Excutantul va face tot posibilul să asigure nuanţe cât mai apropiate de cele originale, astfel încât diferenţele să fie cât mai puţin vizibile sau chiar neobservabile. Totuşi executantul nu poate fi făcut răspunzător de diferenţele de nuanţe ale pieselor înlocuite la intervale diferite de timp.
Pentru a evita pierdea garanţiei, recomandăm citirea cu atenţie a instrucţiunilor de întreţinere a mobilierului, care sunt disponibile pe site-ul www.mob-concept.ro, sau, la cererea clientului, în format electronic, transmis la o adresa de mail validă comunicată de client.
Atenţie! În mod deosebit se va avea grijă că mobilierul de bucătărie să nu fie expus la pe perioade lungi la umezeală/ umiditate/ aburi sau căldură excesivă.
Pentru a beneficia de garanţie, clientul trebuie să notifice în scris Executantul pe adresa de mail mobconcept@yahoo.com şi să prezinte dovada plăţii şi prezentul certificat de garanţie, specificând defectele constatate. Clientul va permite accesul reprezentantului executantului pentru a face constatările. Executantul va face toate eforturile pentru a asigura satisfacţia clientului prin a soluţiona cât mai rapid solicitarea clientului atâta timp cât se vor îndeplini toate condiţiile expuse mai sus. Termenul aproximativ de finalizare a reparaţiilor necesare se va estima în funcţie de daunele constatate şi de specificaţiile proiectului.
Producătorul va fi exonerat de orice răspundere în cazul în care clientul nu anunţă cât de repede cu putinţă despre defecţiunea apărută sau în cazul în care intervine cu reparaţii proprii asupra unei defecţiuni apărute.
Clientul va avea aşteptări rezonabile în ceea ce priveşte produsul, caracteristicile şi durabilitatea produselor.
Instructiuni utilizare a mobilierului
Pentru a ne asigura că va veti bucura mult timp de noul vostru mobilier, dorim să îţi oferim câteva informaţii utile cu privire la îngrijirea şi întreţinerea corespunzătoare a mobilierului.
Produsele vor fi folosite în mediu obişnuit, lipsit de umiditate, cu nivel de umiditate a aerului cuprins între 50% şi 70%, şi temperaturi cuprinse între 18C şi 30C.
Instrucțiuni de întreținere generale
Pentru a menţine aspectul de nou şi pentru a prelungi durata de viaţă a mobilierului va rugăm să luati în considerare instrucţiunile de mai jos.
Ce va recomandăm să faceti:
Folositi doar agenţi de curăţare solubili în apă, produse care indică în mod expres că pot fi folosite pe finisaje din lemn.
Folositi doar carpe moi, care nu zgârie, lavete din piele sau un burete moale de curăţat.
Întotdeauna îndepărtati petele sau murdăria de pe mobilă cât mai repede cu putinţă.
După curăţarea efectivă, întotdeauna ştergeti suprafeţele până când sunt complet uscate. În general, tot mobilierul trebuie menţinut complet uscat.
Evitati ca mobilierul să stea în umezeală. Nu trebuie să aibă contact îndelungat cu apa sau aburii rezultaţi în urmă gătirii mâncării.
Întotdeauna ştergeti cât de repede zonele care se umezesc des: în jurul chiuvetei, zonele unde mobila este udată că urmare a folosirii aparatelor de gătit cu aburi etc.
Aplicati agenţi de curăţare diluaţi în funcţie de nivelul de murdărie (20% alcool sau 20% detergent şi 80% apă). Cât de repede cu putinţă se va şterge orice urmă de detergent/alcool sau alt agent de curăţare nepotrivit, ştergând cu cârpă umezită în apă şi uscând bine zona cu o cârpă uscată, pentru a evita pătarea sau degradarea suprafeţei.
Se vor evita agenţii de curăţare pe baza de acizi, amoniac, înălbitori sau abrazive.
Ce va recomandăm să NU faceti:
Nu folositi solvenţi sau produse care conţin alcool.
Nu folositi substanţe chimici duri (cum ar fi agenţi abrazivi sau solvenţi) pe fronturile bucătăriilor, indiferent dacă au finisaje mate sau lucioase.
Prafurile de curăţat şi bureţii abrazivi din fibră de metal (sârmă) pot de asemenea să degradeze suprafeţele la un nivel ce nu poate fi reparat sau finisat. Prin urmare nu folosiyi aceste produse.
Nu folositi agenţi de curăţare geamuri pentru că şi aceştia conţin substanţe pe baza de solvent.
Nu lasati apă sau oricare alt lichid să rămână prea mult timp pe suprafeţe. Infiltrarea lichidelor poate cauza daune iremediabile.
Nu permiteti suprafeţelor să fie expuse la surse de căldură intensă, deoarece materialele îşi pot schimbă culoarea sau chiar forma.
Niciodată nu folositi aparate de curăţat cu aburi
Nu se vor folosi spatule de curăţat
Producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestor recomandări!
Semne mici, microscopice de uzură, sau chiar uşoare zgârieturi apărute în urmă ştergerii şi curăţării mobilierului de către beneficiar sunt semne normale de uzură ce nu pot fi evitate odată cu folosirea de lungă durată a mobilierului, iar producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru acestea.
Suprafeţe laminate, HPL sau din sticlă
Ce va recomandăm să faci:
Foloseti o cârpă moale pentru curăţare.
Îndepărtati orice urmă de agent de curăţare cu o apă curat şi şterge suprafaţa până când este complet uscată.
Murdăria persistentă poate fi îndepărtată cu agenţi de curăţare pentru materiale din plastic disponibile în comerţ. Totuşi, înainte de utilizare, testti produsul pe o mică porţiune din mobilier.
Întotdeauna uscati suprafețele pentru a va asigura că nu vor rămâne pete sau urme.
Nu permiteti suprafeţelor să fie expuse la surse de căldură intensă, deoarece materialele îşi pot schimba culoarea sau chiar forma.
Ce va recomandăm să NU faci:
Nu folositi agenţi de curăţare abrazivi.
Nu folositi soluţii agresive ce conţin clor sau acetone.
Agenţii de curăţare pe baza de oţet, diluanţi de răşini sau celuloză şi nitro-diluanţii nu sunt sub nici o formă indicaţi pentru aceste suprafeţe. Nu îi folositi!
Niciodată nu folositi aparate de curăţat cu aburi.
Producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestor recomandări!
Aceste instrucţiuni vor fi completate de “Intructiunile de întreţinere generale” de mai sus.
Suprafeţe din mdf vopsit (mat, gloss sau high-gloss, satinat, sidefat, perlat etc)
Ce va recomandăm să faceti:
Asigurati-va că toate materialele folosite pentru îndepărtarea murdariei (cârpe, bureţi etc) sunt foarte curate. Toate materialele folosite (de preferat să fie din bumbac, nu din micro-fibră) trebuie curăţate şi clătite foarte bine înainte de utilizare. Necuratarea acestora (particulele de praf şi alte materiale ce pot fi impregnate în cârpă de curăţat) poate produce semne mici, microscopice de uzură, sau chiar zgârieturi. Aceste semne sunt mai mult sau mai puţin vizibile în funcţie de culoarea suprafeţei şi de nivelul de lumină din spaţiul respectiv.
În cazul mobilierului cu mânere aplicate se va avea grijă la închidere/ deschidere, deoarece unghiile sau inelele pot lăsa urme uşoare pe suprafeţele sensibile.
Vărsarea de lichide, condensul, aburul, sau orice altă urmă de umezeală trebuie stersa cât de repede posibil de pe oricare suprafaţă a mobilei.
Ce va recomandăm să NU faceti:
Nu folositi niciun material sau soluţie abrazivă; se vor evita bureţii sau cârpele abrazive, la fel şi soluţiile care conţin prafuri abrazive; acestea conţin particule care vor zgâria suprafeţele.
Nu se va folosi soluţii de curăţat geamuri, deoarece acestea conţin solvent.
Nu permiteti apei sau oricăror alte lichide să rămână prea mult timp pe suprafeţe. Infiltrarea lichidelor poate cauza daune iremediabile.
Nu permiteti suprafeţelor să fie expuse la surse de căldură intensă, deoarece materialele îşi pot schimba culoarea sau chiar formă.
Niciodată nu folositi aparate de curăţat cu aburi
Producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestor recomandări!
Aceste instrucţiuni vor fi completate de “Intructiunile de întreţinere generale” de mai sus.
Suprafeţe din lemn sau furniruite
Ce îți recomandăm să faci:
Pentru a proteja suprafeţele din lemn pe perioada îndelungată, e de preferat să se aplice ceară cu regularitate. Soluţia se va aplică pe sensul fibrelor lemnului şi se va polisa/ lustrui cu o cârpă moale şi uscată, de preferat din bumbac. Evitati frecarea cu bureţi abrazivi.
Evitati produsele pe bază de clor, amoniac, acetonă sau orice alte substanţe agresive.
De preferat se vor folosi soluţii pe care este menţionat în mod special faptul că sunt potrivite pentru acest tip de material.
Se va folosi o cârpă moale înmuiată în apă călduţă sau detergent neutru.
Ce va recomandăm să NU faceti:
Nu se va pulverize soluţie de curăţare direct pe suprafaţă.
Nu permiteti apei sau oricăror alte lichide să rămână prea mult timp pe suprafeţe. Infiltrarea lichidelor poate cauza daune iremediabile.
Nu permiteti suprafeţelor să fie expuse la surse de căldură intensă, deoarece materialele îşi pot schimbă culoarea sau chiar formă.
Producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestor recomandări!
Aceste instrucţiuni vor fi completate de “Intructiunile de întreţinere generale” de mai sus.
Suprafeţe din inox
Ce va recomandăm să faceti:
Se va folosi o cârpă moale înmuiată în apă călduţă sau detergent neutru.
Se va şterge suprafaţă cât mai curând după murdărire, pentru a evita pătarea sau degradarea materialului.
În timpul curăţării se va ţine cont de direcţia satinării inoxului; nu se va freca perpendicular pe dungile de finisare.
Evitati expunerea directă către surse de cladura sau abur.
Evitati frecarea cu bureţi abrazivi.
Evitati produsele pe bază de clor.
Evitati solvenţii sau produse pe bază de amoniac.
Ce va recomandăm să NU faceti:
Nu se va pulveriza soluţie de curăţare direct pe suprafaţă de inox
Producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestor recomandări!
Aceste instrucţiuni vor fi completate de “Intructiunile generale de întreţinere” de mai sus.
Blaturi
Ce va recomandăm să faceti:
Blaturile pot fi curăţate cu soluţii obişnuite de curăţare a suprafeţelor, de preferat diluate, însă fără agenţi abrazivi. Pentru curăţare se va folosi o cârpă sau un burete moale, neabraziv.
Agenţii duri de curăţare, cum ar fi soluţiile anti-calcar se vor şterge cât de urgent posibil de pe blaturi.
Blaturile din Corian sau Hanex sunt făcute din materiale neporoase, astfel că apa nu se poate infiltra. Chiar şi aşa e de preferat ca apa să nu stagneze pe suprafeţe.
Ce va recomandăm să NU faceti:
Blaturile nu se vor folosi ca suprafaţă pentru tăiat cu cuţite sau alte elemente similare (se vor folosi tocătoare din lemn, plastic, granit etc).
Nu se vor deplasa/ freca obiecte pe suprafaţa blatului ce pot provoca zgârieturi.
Nu se vor aşeza tigăi, oale, cafetiere sau alte obiecte firbinti pe blat. Pentru asta se vor folosi suporţi speciali pentru vasele de gătit.
Nu permiteti apei sau oricăror alte lichide să rămână prea mult timp pe blaturi; şterge orice urmă de umezeală cât de repede. În mod special nu este indicat ca apa să se acumuleze şi să persiste în jurul chiuvetelor, plitelor, în îmbinările blaturilor sau între blat şi perete. Infiltrarea lichidelor poate cauza daune iremediabile.
Nu permiteti suprafeţelor să fie expuse la surse de căldură intensă, deoarece materialele îşi pot schimba culoarea sau chiar forma.
Niciodată nu folosi aparate de curăţat cu aburi
Producătorul nu îşi asumă răspunderea pentru nerespectarea acestor recomandări!
Aceste instrucţiuni vor fi completate de “Intructiunile de întreţinere generale” de mai sus.