Intrebari frecvente

1. De ce sa aleg MobConcept?

Experienţa de 8 ani, profesionalismul recunoscut de numeroşii noştri clienţi, investitia in utilaje de ultima generatie şi pasiunea pentru ceea ce facem reprezintă cartea de vizită pe care o prezentăm de fiecare dată la începutul unei noi colaborări. Avem atât know-how-ul cât şi instrumentele şi tehnologia care ne ajută să aducem la realitate cele mai îndrăzneţe proiecte. În felul acesta, fiecare client al nostru poate fi sigur că mobila realizată pentru el va fi o combinaţie perfectă între design, utilitate şi accesibilitate. Preţurile noastre nu se ridică la nivelul celor practicate de marii producători internaţionali, însă standardele de calitate, atenţia la detalii şi design-ul deosebit sunt cu siguranţă atinse.

2. Ma puteti ajuta cu designul, materiale si cu sfaturi pentru a proiecta mobilierul?

Echipa MobConcept vă ajută de la începutul proiectului până la finalizarea acestuia.Toată experiența și răbdarea proiectantului nostru este dedicata proiectului tau, fie că e vorba de etapa de proiectare, consiliere referitor la alegerea materialelor, realizarea fluxului in bucatarie sauconsilierea in alegerea designului ideal pentru spatiul pe care il aveti, noi vom fi 100% langa voi!

Grație acestui sistem eficace de asistență putem proiecta și realiza proiectul tau de bucătărie la comandă total adaptat nevoilor, gusturilor și bugetului tau!

3. Ce tip de mobilier produce MobConcept?

Noi suntem producatori de mobila la comanda si acoperim intreaga arie de mobilier din caminul vostru, incepand de la Bucatarii, Livinguri, Dormitoare, Dressinguri, Holuri, Bai, Dormitoare copii, Masti calorifere, Corpuri sub scari si alte tipuri de mobila utila in casa. Producem si mobilier comerical personalizat pentru Hoteluri, Restaurante, Farmacii, Showroomuri si alte spatii care au nevoie de mobilier de calitate si rezistent pentru uzul comercial.

4. Veniti la domiciliul nostru sa luati masuratorile sau vi le trimitem noi?

Desigur, programam data si ora la care sunteti disponibil si ne deplasam sa facem masuratorile, avand la noi paletarele cu materialele, frezajele, modelele, culorile, si astfel daca sunteti hotarat si multumit de proiect se poate incheia contractul si in acest moment.

5. In cat timp este gata mobilierul comandat?

In functie de mobilierul si finizajele alese mobilierul personalizat este gata in aproximativ intervalul de 4-8 saptamani dupa ce se semneaza contractul, insa acest interval poate sa scada sau sa creasca in functie de perioada in care doriti sa realizati mobilierul, si in functie de volumul nostru de lucru din acel moment.

6. Cat costa transportul si montajul? Aceste servicii sunt oferite de dumneavoastra?

Da, transportul si montajul este efectuat de echipele noastre si acest pret este inclus in pretul final al mobilierului.

7. Cum platesc?

Plata se face dupa ce se semneaza contractul 50% avans, si 50% lichidarea, cu 2 zile inainte de programarea montajului sau cu bani lichizi in momentul cand echipa MobConcept a ajuns la dumneavoastra, ca mai apoi sa descarce si sa se apuce de montajul propriu-zis.

8. Cat costa o bucatarie si cum se calculeaza valoarea acestuia? Puteti sa imi dati pret pentru metru liniar?

Este o intrebare foarte simpla insa raspunsul este foarte complex. Criteriile care influenteaza pretul in sus sau in jos sunt foarte mutle:

– materialul alea, – culoarea, -modelul de frezaj sau finisaj, spatiul in care este montata bucataria are anumite neconformitati, tipul de accesorii, -tipul de compartimente, – cornisa, tipul de picioare, plus multe alte mici detalii pe care noi le luam in serios pentru ca astfel putem crea modele de exceptie.

De aceea pretul pe metrul liniar vi-l putem oferi dupa ce avem o discutie detaliata in care stim ce dimensiuni aveti, ce tip de material doriti si celelalte informatii precizate mai sus.

9. Care este diferenta intre pal, mdf si agt?

Diferentele sunt de calitate, pret si durabilitate.  Cel mai calitativ din cele 3 materiale pe care noi le folosim este mdf-ul, acesta are o rezistenta superioara fata de celelalte materiale, este recomandat pentru a fi folosit la usi, pentru ca mdf-ul poate fi vopsit si frezat. Mdf-ul vopsit este cel mai scump din cele 3 materiale. Agt-ul este tot un tip de mdf doar ca este laminat care impreuna cu mdf-ul vopsit sunt foarte flexibile in zonele cu aburi si cu umiditate cum este bucataria sau baia. In mod uzual pentru a obtine un raport calitate pret , cutiile se fabrica din pal iar usile vor fi din MDF sau AGT.

10. De ce mobila la comanda este mai calitativa decat cea in serie din marile magazine?

Din punctul nostru de vedere, facand o comparatie intre o mobila facuta la comanda si mobila facuta in serie, diferenta este enorma din punct de vedere calitativ. Pentru productia in serie calitatea este mult mai slaba incepand cu grosimea panourilor care este mai mica. Calitatea feroneriiei este scazuta. Un alt dezavantaj al mobilei in serie este ca nu este conceputa pentru spatiul tau, nu iti poate satisface dorintele asa cum o face mobila la comanda pe care efectiv proiectantul o face dupa necesitatile, nevoiele si stilul tau. In concluzie mobila la comanda este alegerea potrivita atunci cand o faceti cu o firma profesionista.

11. Am casa in constructii, cand ar trebui sa ma interesez de mobilier?

Ideal ar fi sa stabilim o intalnire pentru a discuta cu un releveu in fata sau o schita cu lungimile camerei, proiectul pe care doriti sa il faceti. Stabilim toate detaliile acestui mobilier, iar apoi cand, sapa, gresia, faianta, este montata in acel moment proiectantul nostru se va deplasa la dumneavoastra pentru a stabili masuratorile definitive si a da mobilierul in productie.